Žáci ze „Zelené“ dominovali na přespolním běhu



Ve středu 20. září se v Černé Hoře uskutečnilo okresní kolo základních škol v přespolním běhu, kterého se zúčastnilo 380 závodníků z celého okresu.
Za naši školu startovalo celkem 25 žáků, ve všech 4 kategoriích. Všichni naši závodníci, kteří se zúčastnili, podali výborné výkony, díky nimž se všechna naše družstva umístila na stupních vítězů.
Nejlepšího výsledku dosáhlo družstvo starších žáků, kteří okresní kolo vyhráli a vybojovali si tak postup do krajského kola.
Chlapci běželi v tomto složení: Patrik Pokorný, který obsadil 5. místo ze všech závodníků, Adam Procházka, který se umístil na 9. místě, Tomáš Hruda přidal 12. místo, Damián Oujeský, Jonáš Oujeský a Erik Ševčík.
Ostatním 3 družstvům utekl postup do krajského kola jen těsně, protože skončila na 2. místě.
V kategorii mladších žákyň, kde startovalo 104 závodnic, nás reprezentovaly:
Veronika Šafářová, která celou kategorii mladších žákyň vyhrála, Kristýna Kyklošová skončila na 5. místě, dále Nella Vorlická, Eva Krenželoková, Justýna Ježová a Natálie Zatloukalová.
Tým starších žákyň tvořily: Barbora Janovská, která skončila celkově na 2. místě, Justýna Novotná, která obsadila 3. místo, Šárka Marečková doběhla na 11. místě, dále pak v týmu byly Barbora Boleloucká, Veronika Minxová a Ela Fialová.
Družstvo mladších žáků běželo ve složení: Šimon Pokorný, který skončil na 9. místě, Matěj Šimák, David Bartoň, Petr Hruda, Vojtěch Martínek, Matěj Ženata a Antonín Válka.
Žákům děkujeme za výbornou reprezentaci naší školy a starším chlapcům držíme pěsti do krajského kola.


Za vyučující Tv na Zelené Martin Staněk

01.jpg 02.jpg 03.jpg 04.jpg 05.jpg 06.jpg 07.jpg

>